Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Sales Hunters Team is een bemiddelaar. Wij bemiddelen sales opdrachten voor commerciële mensen. Op de werkzaamheden zijn de voorwaarden van de opdrachtgever van toepassing.

De beste sales proffesionals zijn ook in de huidige marktomstandigheden succesvol. Wij maken gebruik van verschillende sales recruitment diensten; werven, screenen en bemiddelen. Wij werven actief kandidaten met drive en ambitie. Potentiële kandidaten worden door ons telefonisch benaderd (screenen). Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op de motivatie voor sales, doelstellingen, de aanwezige kennis, verkoopskills en ambitie. De kandidaten die een goede indruk hebben afgeleverd en open staan voor een vervolgstap worden aangeleverd als talentenpool bij de opdrachtgever.

Wij recruiten accountmanagers, sales professionals en commerciële talenten. Heeft u als organisatie ook de behoefte om recruitment uit te besteden? Onze accountmanagers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om de mogelijkheden met u door te spreken.

Contact
Sales Hunters Team
Groningen

Post adres: Irislaan 56a
9713RL Groningen

Bezoek adres: Leonard Springerlaan 13
(5e etage), Groningen

   info@saleshuntersteam.nl

of telefonisch 06-36234232

www.goudpunt.nl