Selecteer een pagina

Hoe het werkt

Jij bepaalt zelf je uren en werktijden, hoe mooi wil je het hebben. Dit is het natuurlijk nog maar in het kort. We zullen er nog dieper op in gaan zodat je bijna geen vragen meer kunt hebben. Heb je die wel, neem dan contact op en stel je vraag!

Wat heb je nodig:

Een laptop met een internetverbinding, headset en je hebt eigenlijk al genoeg om van start te gaan. Je kunt werken op één van de kantoren in Groningen, Amsterdam en Eindhoven. Op de kantoren worden alle faciliteiten aangeboden die jij nodig hebt om succesvol te zijn, denk aan ontbijt lunch en diner.

Wat kun je verdienen:

Je kunt veel verdienen maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren. Per sale verdien je netto tussen de 96 en 600 euro. Gemiddeld wordt er €50 per uur omgezet, dit gemiddelde is gebaseerd op de netto bel uren en de omzet van ruim 2000 personen.

Voor wie ga je aan de slag:

Je hebt ruime keuze uit verschillende opdrachtgevers, je bepaalt zelf voor welke opdrachtgever jij aan de slag gaat, deze opdrachtgever zal jou ook wekelijks uitbetalen. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt per week. De enige voorwaarde is dat jij je houdt aan de wettelijke tijden van de telemarketing, maandag t/m vrijdag van 09.00-22.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur. Je hoeft je ook niet in te roosteren, wanneer je wilt gaan werken log je makkelijk in in het systeem en je kunt aan de slag.

Voorwaarden voor deelname

Je moet bereid zijn om in jezelf te investeren. Zo kom je in het begin één keer naar Groningen of Amsterdam voor een bijeenkomst. Dit is erg leerzaam en je weet direct hoe het werkt. Omdat je geen werkgever maar een opdrachtgever hebt is een KvK-inschrijving nodig, of je moet bereid zijn deze aan te vragen. Je kunt starten onder voorbehoud van een kvk inschrijving. Nadat je deze geregeld hebt kan je uitbetaald worden.Je kunt er ook voor kiezen om een traineeship te volgen, dit kan voor een periode van maximaal 6 maand. De bedoeling van deze traineeship is dat jij doorstroomt als zelfstandige.

Zijn er kosten aan verbonden

Ja deelname aan het programma brengen kosten met zich mee. Deze kosten worden gebruikt om het online bel systeem goed te laten functioneren. Ook zorgt de opdrachtgever ervoor dat er telkens nieuwe nummers worden toegevoegd aan het systeem. Deelname kost €49,95 per week als je op kantoor in Amsterdam of Groningen werkt. Op kantoor zit daarbij ontbijt, lunch, diner en drinken inbegrepen.

Wil jij starten als Trainee en opgeleid worden door de beste verkoopspecialisten uit de markt? Neem dan eerst even contact met ons op, wij kunnen jou koppelen aan de juiste senior voor het maximale resultaat. Een senior heeft minimaal €100.000 omgezet. Je ontvangt hiervoor een vergoeding van 10 euro per uur en 10% over je omzet. De bedoeling is jou naar een hoger niveau te krijgen, zou jij nu met je huidige skills €1000,- per week kunnen omzetten ga je onder begeleiding van de senior naar het niveau van €2500,- per week. Bij 30 bel uren en 10% sales vergoeding lopen de inkomsten op naar +/- €550 per week. Je hebt geen extra kosten aan een licentie en je hoeft ook geen Kvk te hebben.

Hoe kun jij je aanmelden:

Wanneer je overtuigd bent van je sales skills en je wilt in jezelf investeren dan ben je nog maar één stap verwijderd van succes. Schrijf je in voor een kennismaking.