Selecteer een pagina

Vacatures in Groningen

De studenten stad van Nederland. Hier wil iedereen werken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de leukste vacatures in Groningen.

Werken in Groningen
Ben jij opzoek naar de beste vacatures in Groningen? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Groningen staat bekend als de studentenstad van Nederland. Ben jij opzoek naar een baan in een callcenter? Wil jij werken met mensen? Ben jij goed in sales? Werken in Groningen biedt je veel kansen, doorgroei mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
Ben jij opzoek naar een bijbaan? Wil jij parttime of fulltime aan de slag? Wij hebben de leukste vacatures in Groningen voor jou op een rijtje gezet.

Sales vacatures in Groningen
Ben jij commercieel ingesteld? Wil jij een goede commerciele basis leggen voor jouw carriere in Groningen? Wil jij direct aan de slag kunnen en per week uitbetaald krijgen? Bekijk dan snel de sales vacatures in Groningen.

Vacatures bij een klantenservice in Groningen
Contact met klanten, daar wordt jij blij van. Het gesprek ingaan zonder het commerciele doel uit ogen te verliezen

Medewerker klantcontact in Groningen

Sales medewerker bij verlengafdeling Groningen.

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan waarbij je zelf mag bepalen wanneer je werkt? Dan komt dat goed uit want er is geen flexibelere baan als deze! Werk je daarbij ook nog eens graag in teamverband waarbij ‘work hard, play hard’ de dagelijkse gang van zaken is? Dan is deze job je op je lijf geschreven. Spreekt je dit aan? Kom dan werken als part- of fulltime callcenter medewerker bij een gezellig callcenter in hartje Groningen. Kun je die verdiende bonussen gelijk goed besteden op het terras met je collega’s!

Groningen, €12,00-€15,50 per uur, fulltime, parttime

Binnendienst/buitendienst accountmanager functie Groningen

Op dit moment zijn wij opzoek naar verkopers voor zowel een binnen- als buitendienst functie. Het betreft het verkopen van energiecontracten voor twee verschillende energie bedrijven. Beide toonaangevend en innovatief. De werkzaamheden voer jij geheel zelfstandig uit, waarbij de leads verwerkt zijn in een digitaal systeem. Er is een ruim aantal beschikbare leads met een hoge conversie/ratio en vergoeding.
Voor de buitendienst functie is er een ruim aantal beschikbare leads in regio Groningen, Friesland en Drenthe

Groningen, Parttime/fulltime vacature, ZZP, €190 per contract

Vacature media in Groningen

Op dit moment zijn wij opzoek naar verkopers voor een binnendienst functie. Het betreft het verkopen van abonnementen voor verschillende toonaangevende media bedrijven. Denk hierbij aan opdrachtgevers zoals NRC Media en de Telegraaf. De werkzaamheden voer jij geheel zelfstandig uit, waarbij de leads zijn verwerkt in een digitaal systeem. Er is een ruim aantal beschikbare leads met een hoge conversie/ratio en vergoeding.

Groningen, €81,00 vergoeding per sale, ZZP, fulltime/parttime

Vacature sales loterijen in Groningen

Op dit moment zijn wij opzoek naar verkopers voor een binnendienst functie. Het betreft het verkopen van loten voor een toonaangevende Loterij. De werkzaamheden voer jij geheel zelfstandig uit, waarbij de leads zijn verwerkt in een digitaal systeem. Er is een ruim aantal beschikbare leads met een hoge conversie/ratio en vergoeding.

Groningen, €72,00 vergoeding per sale, ZZP, fulltime/parttime

SOLLICITEER DIRECT

Voorkeur vacature in Groningen

14 + 13 =