Selecteer een pagina

Vacatures in Amsterdam

Amsterdam, De levendige hoofdstad van Nederland. Bekend door haar grachten, mooie architectuur en bruisende nachtleven, is Amsterdam een echte trekpleister voor toeristen. Maar ook veel bedrijven hebben zich hier gevestigd. Als je op zoek bent naar vacatures in Amsterdam, heb je dus veel keuze. Sales Hunters Team biedt jou de kans om te werken in Amsterdam. Of het nu om een bijbaan, fulltime baan of als ZZP-er. Wil jij werken in Amsterdam? Bekijk vacatures in Amsterdam en vind de baan die bij jou past.

Werken in Amsterdam
Ben jij opzoek naar de beste vacatures in Amsterdam? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Amsterdam staat bekend als een bruisende studentenstad. Ben jij opzoek naar een baan in een callcenter? Wil jij werken met mensen? Ben jij goed in sales? Werken in Amsterdam biedt je veel kansen, doorgroei mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
Ben jij opzoek naar een bijbaan? Wil jij parttime of fulltime aan de slag? Wij hebben de leukste vacatures in Amsterdam voor jou op een rijtje gezet.

Sales vacatures in Amsterdam
Ben jij commercieel ingesteld? Wil jij een goede commerciele basis leggen voor jouw carriere in Amsterdam? Wil jij direct aan de slag kunnen en per week uitbetaald krijgen? Bekijk dan snel de sales vacatures in Amsterdam.

Vacatures bij een klantenservice in Amsterdam
Contact met klanten, daar wordt jij blij van. Het gesprek ingaan zonder het commerciele doel uit ogen te verliezen

Vacature Energie telemarketing 

Op dit moment zijn wij opzoek naar verkopers voor een binnendienst vacature . Het betreft het verkopen van energiecontracten voor een toonaangevend en innovatief energie bedrijf. De werkzaamheden voer jij geheel zelfstandig uit, waarbij de leads verwerkt zijn in een digitaal systeem. Er is een ruim aantal beschikbare leads met een hoge conversie/ratio en vergoeding.

Amsterdam, €200 per sale, ZZP, Fulltime/Parttime

Binnendienst/buitendienst accountmanager functie Amsterdam

Op dit moment zijn wij opzoek naar verkopers voor zowel een binnen- als buitendienst functie. Het betreft het verkopen van energiecontracten voor twee verschillende energie bedrijven. Beide toonaangevend en innovatief. De werkzaamheden voer jij geheel zelfstandig uit, waarbij de leads verwerkt zijn in een digitaal systeem. Er is een ruim aantal beschikbare leads met een hoge conversie/ratio en vergoeding.
Voor de buitendienst functie is er een ruim aantal beschikbare leads in regio Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Amsterdam, Parttime/fulltime vacature, ZZP, €190 per contract

Vacature media in Amsterdam

Op dit moment zijn wij opzoek naar verkopers voor een binnendienst functie. Het betreft het verkopen van abonnementen voor verschillende toonaangevende media bedrijven. Denk hierbij aan opdrachtgevers zoals NRC Media en de Telegraaf. De werkzaamheden voer jij geheel zelfstandig uit, waarbij de leads zijn verwerkt in een digitaal systeem. Er is een ruim aantal beschikbare leads met een hoge conversie/ratio en vergoeding.

Amsterdam, €81,00 vergoeding per sale, ZZP, fulltime/parttime

Vacature sales loterijen in Amsterdam

Op dit moment zijn wij opzoek naar verkopers voor een binnendienst functie. Het betreft het verkopen van loten voor een toonaangevende Loterij. De werkzaamheden voer jij geheel zelfstandig uit, waarbij de leads zijn verwerkt in een digitaal systeem. Er is een ruim aantal beschikbare leads met een hoge conversie/ratio en vergoeding.

Amsterdam, €72,00 vergoeding per sale, ZZP, fulltime/parttime

SOLLICITEER DIRECT

Voorkeur vacature in Amsterdam

15 + 11 =