Selecteer een pagina

Vacatures in Almere

Wil jij je carrière beginnen in Almere? Wij hebben de beste vacatures voor jou! Almere is een levendige en jonge stad en behoort tot de tien grootste steden van Nederland. Je verwacht het in eerste instantie niet, maar Almere wordt steeds populairder. Wil jij een topvacature vinden in Almere? Bij ons ben je aan het juiste adres voor de leukste vacatures in Almere.

Werken in Almere
Ben jij opzoek naar de beste vacatures in Almere? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Almere staat bekend als een levendige en jonge stad. Ben jij opzoek naar een baan in een callcenter? Wil jij werken met mensen? Ben jij goed in sales? Werken in Almere biedt je veel kansen, doorgroei mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
Ben jij opzoek naar een bijbaan? Wil jij parttime of fulltime aan de slag? Wij hebben de leukste vacatures in Almere voor jou op een rijtje gezet.

Sales vacatures in Almere
Ben jij commercieel ingesteld? Wil jij een goede commerciele basis leggen voor jouw carriere in Almere? Wil jij direct aan de slag kunnen en per week uitbetaald krijgen? Bekijk dan snel de sales vacatures in Almere.

Vacatures bij een klantenservice in Almere
Contact met klanten, daar wordt jij blij van. Het gesprek ingaan zonder het commerciele doel uit ogen te verliezen

Medewerker klantcontact in Almere

Sales medewerker bij verlengafdeling Almere.

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan waarbij je zelf mag bepalen wanneer je werkt? Dan komt dat goed uit want er is geen flexibelere baan als deze! Werk je daarbij ook nog eens graag in teamverband waarbij ‘work hard, play hard’ de dagelijkse gang van zaken is? Dan is deze job je op je lijf geschreven. Spreekt je dit aan? Kom dan werken als part- of fulltime callcenter medewerker bij een gezellig callcenter in hartje Almere. Kun je die verdiende bonussen gelijk goed besteden op het terras met je collega’s!

Almere, €12,00-€15,50 per uur, fulltime, parttime

SOLLICITEER DIRECT

Voorkeur vacature in Almere

11 + 9 =